#byami says; winkel gesloten!

News RSS

BY AMI Paas box voor 2 personen

We zijn druk bezig geweest om een super lekkere en mooie instagrammable paasbrunch voor jullie samen te stellen! En we denken dat t gelukt is! Bestel tot 2 april as. deze heerlijke uitgebreide luxe paas box voor 2 personen met alles er op en aan om thuis een gewelig paasontbijt of -lunch te hebben. Beschikbaar voor afhalen maar ook voor bezorgen, tegen een kleine vergoeding.

PlusNieuwe openingstijden in april

Na de paasdagen zijn we weer zoals vanouds 7 dagen per week open voor alle takeout en afhaalmaaltijden. We staan buiten met een stand, geheel volgens de COVID-regels, waar je de hele dag (tijdens openingstijden) terecht kunt voor koffie, taart en warme chocolademelk. Maar ook bowls en lunch is mogelijk.  Kom gezellig langs! We missen jullie!

PlusLunchkaart is naar de website verhuisd

We hebben de webshop opgeruimd en het overzichtelijker gemaakt voor jullie om te kiezen wat je wilt en snel te bestellen. Daarom is de lunchkaart terug naar de website gegaan. Op de website zie je op een pagina alle lunchopties met een handige knop om die snel telefonisch door te geven aan ons.

Plus