#byami says; nog maar een paar dagen voor de paasbox

News RSSBY AMI Paas box voor 2 personen

We zijn druk bezig geweest om een super lekkere en mooie instagrammable paasbrunch voor jullie samen te stellen! En we denken dat t gelukt is! Bestel tot 2 april as. deze heerlijke uitgebreide luxe paas box voor 2 personen met alles er op en aan om thuis een gewelig paasontbijt of -lunch te hebben. Beschikbaar voor afhalen maar ook voor bezorgen, tegen een kleine vergoeding.

PlusNieuwe openingstijden in april

Na de paasdagen zijn we weer zoals vanouds 7 dagen per week open voor alle takeout en afhaalmaaltijden. We staan buiten met een stand, geheel volgens de COVID-regels, waar je de hele dag (tijdens openingstijden) terecht kunt voor koffie, taart en warme chocolademelk. Maar ook bowls en lunch is mogelijk.  Kom gezellig langs! We missen jullie!

PlusLunchkaart is naar de website verhuisd

We hebben de webshop opgeruimd en het overzichtelijker gemaakt voor jullie om te kiezen wat je wilt en snel te bestellen. Daarom is de lunchkaart terug naar de website gegaan. Op de website zie je op een pagina alle lunchopties met een handige knop om die snel telefonisch door te geven aan ons.

PlusNieuwe Martini borrel box

Begin het nieuwe jaar goed met onze rijk gevulde luxe borrel boxen! High Gin box Martini Aperitivo box Alles om lekker de dag af te sluiten. Met z'n tweeën thuis of gezamenlijk met collega's achter de Teams, Zoom of Meet vergadering! Wacht niet langer en bestel er ook een om te proberen!

PlusNieuwe openingstijden

Vanaf deze week (maandag) gaan we vaker open voor jullie om jullie #instagrammable food te laten afhalen of bezorgen! We zullen open zijn van dinsdag tot en met zondag.  Afhalen is mogelijk tussen 11:00 en 20:00 uur. We bezorgen alleen binnen een straal van 5 km om BY AMI voor 4.95 euro per order. Boven de 100 euro is bezorgen gratis! We nemen sowieso contact met je op nadat je de order hebt geplaatst en betaald. 

Plus