#byami says; winkel gesloten!

News — takeaway RSSBY AMI Paas box voor 2 personen

We zijn druk bezig geweest om een super lekkere en mooie instagrammable paasbrunch voor jullie samen te stellen! En we denken dat t gelukt is! Bestel tot 2 april as. deze heerlijke uitgebreide luxe paas box voor 2 personen met alles er op en aan om thuis een gewelig paasontbijt of -lunch te hebben. Beschikbaar voor afhalen maar ook voor bezorgen, tegen een kleine vergoeding.

Lees verderNieuwe openingstijden in april

Na de paasdagen zijn we weer zoals vanouds 7 dagen per week open voor alle takeout en afhaalmaaltijden. We staan buiten met een stand, geheel volgens de COVID-regels, waar je de hele dag (tijdens openingstijden) terecht kunt voor koffie, taart en warme chocolademelk. Maar ook bowls en lunch is mogelijk.  Kom gezellig langs! We missen jullie!

Lees verder
Afhaal- en bezorgtijden

Je kunt bij ons de hele week bestellen maar alleen afhalen van donderdag t/m zondag. Je bestelling moet ook minimaal 24 uur van tevoren gemaakt worden, anders hebben we niet genoeg tijd om de voorbereidingen en inkoop te doen. We willen nl zo min mogelijk weggooien en verspillen. Dus: vandaag bestellen. de volgende dag staat je box klaar om bij ons af te halen. Tenminste, als je op woensdag bestelt. Is het voor jou geen optie af te halen? Geen probleem! Wij bezorgen met liefde tot aan je deur. (Binnen een straal van 5 kilometer, € 4,95 bezorgkosten) Op het moment van bestellen bepaald de computer vanzelf of je in aanmerking komt voor bezorging of niet. Vul je adres in...

Lees verder